Forum » BLOODLINE.EU » General » gara nel deserto ha sofferto


gara nel deserto ha sofferto
Banning
Tripel-As
Posts: 484
# 19.11.2019 - 09:56:01
    quoteDus daar heb je mijn positieve draai aan de vermoeiende wereldeconomie. Ongetwijfeld hebben velen van jullie ook nagedacht over deze kwestie en hebben ze een aantal eigen idee?n en inzichten. Laten we ze horen! Plaats hieronder uw opmerkingen.

Ik woon volgende maand een bijeenkomst bij van de Nike Air Max 90 Mujer California State Senate Wellness Task Force (ik dien als lid) en ik neem enkele van de beste idee?n die we genereren om te delen met de voorzitter van de Task Force, senator Tom Torlakson. Ik heb altijd zijn oor gehad omdat hij een grote duursporter is. Californi? is een behoorlijk progressieve staat; wie weet kunnen we samen het beleid bepalen!

Al het zand is niet gelijk geschapen. Hoewel het hoofdzakelijk bestaat uit siliciumdioxide, zijn er veel subtiele nuances in zand. Ik merkte dit voor het eerst op als een surfer. Zand langs de stranden van Californi? was anders dan zand dat langs de oostkust werd gevonden. Hawaii heeft ander zand dan Australi?, dat ander zand heeft dan Afrika. Het zand uit de Stille Zuidzee bestaat grotendeels uit koraal, terwijl het Caribisch gebied zandstranden met schelpen heeft (in beide gevallen is het Nike Air Pegasus 83 Mujer zand eigenlijk het kalksteen exoskelet van mariene organismen). Het was allemaal fascinerend en academisch, totdat ik erin moest rennen.

Voor een hardloper kan zand een onstabiel, energiek martelend veld blijken te zijn. Hoewel sommige soorten zand enigszins zacht kunnen zijn en een relatief stevige bovenkorst hebben, slikken andere soorten zand je hele voet door. Ik vrees dat de Sahara-woestijn voornamelijk uit de laatste bestaat. Het is niet bepaald geruststellend dat de grootste opgraving van mummies is gemaakt in een gebied dicht bij waar de komende Sahara Race zal plaatsvinden.

Vandaag vertrek ik om me bij 150 deelnemers uit 30 verschillende landen aan de Sahara Race 2008 aan te sluiten. Zie ik er naar uit? Zeker weten. Maak ik me zorgen? Zeer.

De Sahara-woestijn is de populairste plek op aarde en een van 's werelds meest Nike Cortez Hombre verboden woestijnen. Gelegen in Noord-Afrika, bezet de Sahara het westelijke deel van de brede strook uitgedroogd land dat zich uitstrekt van de Atlantische Oceaan naar het oosten langs de Rode Zee. De hele woestijn, de grootste niet-polaire woestijn ter wereld, is ongeveer 1000 mijl breed bij 3000 mijl lang van oost naar west. Sahara Race-concurrenten kunnen een land van contrasten verwachten: rotsachtige bergen die plaatsmaken voor gouden, rode en witte zandduinen die soms meer dan 400 voet hoog worden, steenachtige vlaktes, af en toe een met palm gevulde oase en plassen water en opgedroogde rivierbeddingen waar oleanders groeien.

Hopelijk krijg ik de balans precies goed en kom ik niet bij die grote voorraad mummies in de buurt. Satellietontvangst in de Sahara is naar verluidt behoorlijk goed, dus ik zal Nike Air Max 2017 Mujer proberen elke avond iets Nike Air Max 90 Mens op deze blog te plaatsen voor degenen onder u die de voortgang van het evenement willen volgen.

Tot slot, als iemand weet hoe hij een kameel moet oproepen in tijden van nood, deel hem dan. Ik ben geen erg snelle studie, maar ik weet zeker dat ik het snel zal oppikken.

In een poging om je onder te dompelen in de ervaring, dacht ik dat het nuttig zou kunnen zijn om te beschrijven wat er nodig is om naar Antarctica te komen.

Vanaf de westkust van de VS stapte ik op een vlucht naar Buenos Aires, Argentini? (via Atlanta, GA). Reistijd naar Buenos Aires was 17 uur 15 minuten. Vanaf daar nam ik nog een vlucht naar het puntje van Argentini?, Tierra de Fuego. Reistijd was 7 uur 23 minuten (met 1-stop bij El Calafate). Ik overnacht in Tierra de Fuego. Morgen gaan we aan boord van een schip in de haven van Ushuaia Nike Air Zoom Pegasus 35 Mujer op weg naar het bevroren Nike Internationalist Homme continent, een tweedaagse reis over een van de meest verraderlijke verhoogde wegen ter wereld, Drake's Passage (er is gemeld dat 98% van de eerdere deelnemers aan The Last Desert race leed aan een vorm van zeeziekte).

Het schip waar we op varen heet The M / S Professor Molchanov. Ze werd in 1982 in Finland gebouwd voor poolonderzoek en is opgeknapt voor expedities naar Antarctica. De Molchanov vervoert maximaal 52 passagiers. Terwijl de bemanning voornamelijk Russisch is, is de offici?le taal op het schip Engels.