Forum » BLOODLINE.EU » General » teilten eine Kameradschaft


teilten eine Kameradschaft
Banning
Tripel-As
Posts: 484
# 18.11.2019 - 09:55:01
    quote"Het probleem met de jongere generatie is dat ik er geen deel meer van uitmaak", schreef Mark Twain ooit beroemd. Man, kan ik me vertellen.

Net toen ik dacht dat ik mijn achterstand inhaalde, gaan ze op pad en verzinnen ze een geheel nieuwe taal. Mijn kinderen spreken het vloeiend, Nike Internationalist Uomo net als al hun vrienden. Sommige van mijn technische vrienden zijn behoorlijk bedreven, maar ik praat op zijn best.

Dit is hoe het werkt: Alle dialoogvensters moeten beperkt zijn tot 140 tekens (de maximale lengte van een 'Tweet') en korter is universeel beter. Elke zin die kan worden afgekort, zou dat moeten zijn.

Het is vrij veeleisend, dus wie kan mij de schuld geven voor incidentele verkeerde uitspraken? IAE. Mijn kinderen herinneren me eraan dat het verondersteld wordt IAT te zijn (ik ben moe), maar ik ben uitgeput. 4COL (Om hardop te huilen), CMSS (Geef me wat speling). ^ 5 daarop, toch? (Hoog vijf).

Ik heb deze nieuwe afkortingen van mijn kinderen gebruikt - de echte zuurtest Nike Air Max 90 Donna als er tegenwoordig iets gaat vliegen - en ik kreeg een grote UG2BK (je maakt een grapje) van mijn zoon en een "papa, DEGT" van mijn dochter (Ga daar niet eens heen).

Dus ik heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een aantal sterkere. Door samen te werken, weet ik zeker dat we een nieuw dialect kunnen bedenken dat uniek is voor ons lopers. Deel met ons uw top 3 lopende steno-volkstaal. Plaats uw 3 beste in het opmerkingenveld hieronder zodat wij het allemaal kunnen zien en gebruiken. Alsjeblieft, GC (Wees creatief). Als ik jullie allemaal ken, weet ik zeker dat we veel ROFL-reacties krijgen (lachend op de vloer).

Wat mij betreft, ik laat je achter met een laatste afkorting die ik altijd op mijn kantoordeur plaats wanneer deze 140-tekenswereld overweldigend begint te worden: OFAR ... (Uit voor een run ...)

Een van onze medelezers suggereerde beleefd dat het tijd was om deze Nike Roshe Run Womens blog bij te werken. Ik weet zeker dat velen van jullie hetzelfde hebben gedacht (ik weet het zeker!). Geen excuses. Ik heb de laatste tijd een beetje gereisd en heb dingen laten slippen.

De suggestie bracht me ertoe na te denken over waar ik ben geweest en wat ik de afgelopen maand heb meegemaakt. Het heeft me ook aan het denken gezet over eventuele inzichten die ik in deze periode zou kunnen hebben opgedaan. Met het risico dat dit bericht enigszins eenzijdig is, dacht ik dat ik de afgelopen weken met je zou delen.

Laten we beginnen met de Canadese Death Race in Alberta, Canada. Geweldige plek, geweldige mensen, moordend run (zoals de naam al doet vermoeden). Het best te omschrijven als 125 kilometer meedogenloze schoonheid. De Canadese hardlopers zijn echter een winterharde set. Ze houden op de een of andere manier een plezierige geest tegenover elke uitdaging. Zoals een hardloper Nike Air Max 90 Mujer tegen me zei tijdens de cursus: "Ik heb nog één snelheid over en het is gewoon een elandhaar voorbij stationair."

Vervolgens ging het naar de Trans Rockies Run in de Colorado Rockies, waar de beklimmingen en afdalingen vergelijkbaar waren met de Canadese Rockies, net hoger in de lucht (lees, beperkte zuurstof). De hardlopers van de Trans Rockies Run deelden een kameraadschap en gruis dat welsprekend een evenwicht vond tussen competitieve ijver en solidariteit. Als je zes dagen lang met iemand racet, besef je dat pijn, lijden en worsteling mensen op een prachtige manier kunnen losmaken, ongeacht je atletische vaardigheden of verlangen om te winnen.